In beginsel was Occasion Online een bemiddelend platform tussen particuliere kopers en verkopers van tweedehands auto’s. Tegenwoordig zijn wij een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in de autobranche. Op basis van professionaliteit, online vindbaarheid, content creatie en innovatie zorgen wij ervoor dat autobedrijven weer opvallen online. 

 

Onze kernwaarden zijn kwaliteit en service. Wij werken op maat; 

onze klanten bepalen zelf van welke diensten zij gebruik willen maken en het budget dat zij hiervoor over hebben.

IMG_3037.jpg

OVER ONS

HET TEAM

Samen streven wij naar het beste resultaat voor alle betrokken partijen. Ons team is daarom samengesteld uit ambitieuze mensen met verschillende kwaliteiten.

Marc hoofd.jpeg

Marc Bakker, Eigenaar / Online Marketeer

Marc is van alle markten thuis. Het afronden van een commerciële opleiding en zijn passie voor fotografie en videografie zorgen ervoor dat hij op meerdere vlakken inzetbaar is. Zo zorgt Marc ervoor dat jouw bedrijf een professionele uitstraling naar de juiste doelgroep krijgt.

""Door middel van fotografie en transparantie vind ik het geweldig om kopers meer vertrouwen te geven in het vinden van zijn/haar droomauto en om het bedrijf te helpen groeien.''

Christian Francke, Eigenaar / Projectmanager

Christian is hét aanspreekpunt voor klanten en staat garant voor een snelle reactie. Hij geeft advies over de stappen die nodig zijn om groei voor jouw bedrijf te realiseren en gaat hiermee gelijk aan de slag. Christian beschikt (door zijn opleiding) over brede kennis van online marketing en innovatie en houdt zich betrokken bij het project van A tot Z.

"Mijn passie voor auto’s zorgt ervoor dat ik enorm geniet tijdens mijn werk. Als ik daarnaast ook nog eens de behaalde resultaten van het project zie, dan kan mijn dag niet meer stuk!".

Kaylee%20hoofd_edited.jpg

Kaylee Kiss, Content Creator / Webdesigner

Kaylee is de creatieveling van het team. Haar talent voor design zorgt ervoor dat alle aspecten rondom de occasions en het bedrijf een genot voor het oog zijn. Daarnaast weet ook Kaylee hoe zij de juiste doelgroepen moet bereiken via onder andere onze sociale kanalen. Laat de presentatie van jouw aanbod dus gerust aan Kaylee over.

"Ik vind het geweldig om de passie die wij bij Occasion Online hebben creatief te kunnen doorvertalen naar de website en in onze sociale kanalen".